Ondt i halsen gravid og ondt i halsen

ondt i halsen gravid og ondt i halsen

Er vågnen det mest af natten da næsen er stoppet (det har den været i 2 mdr nu pga graviditet) men nu gør halsen ondt og føles som sandpapier når jeg trækker.
Ønsker du at behandle din hals med medicin, skal du altid rådføre dig med din læge, når du er gravid. Der kan nemlig være faktorer, der netop under en.
Spurgte på apoteket da jeg havde ondt i halsen i starten af graviditeten og de sagde strepsils var no go som gravid, men "væk i morgen" som også er en suge. Tidlig graviditet Sund gravid - undersøgelser, helbred, vaccination mm. Jeg støder ofte på disse "By the way" eller "Forresten" indlæg, når jeg bevæger mig. Få projekt baby mails. Vis offentlig profil Find flere indlæg af Dixie. Jeg mener, at dette indlæg overtræder Min-Maves regler eller overtræder god skik. Seneste fra brevkassen Hvor slemt er rygning for sædkvaliteten? Slim i halsen hele tiden.

Ondt i halsen gravid og ondt i halsen - kommer

Og en masse hvile. Skuk - kæresten vil ikke. Er det L der har smittet dig med den syge halsbakterie. Læs mere Interaktiv ægløsningsberegner Hurtig og nem beregning af din ægløsning.... Hvis nogle af jer andre måske har haft noget lignende i løbet af graviditeten, så tager jeg gerne imod gode råd med kyshånd.

Ondt i halsen gravid og ondt i halsen - imod middag

Find flere indlæg af Hunpingvin. Vis offentlig profil Find flere indlæg af simle. Jeg har ogaå ondt i halsen. Strygemærker til tøjet gør hverdagen lettere. Kan man give små børn dårlige vaner? Men for at The, bolsjer og chokolade gør bedre. ondt i halsen gravid og ondt i halsen