Dating i danmark muslimsk dating

dating i danmark muslimsk dating

Er du en af de muslimske kvinder, der har kastet sig over dating på nettet, så hører vi meget gerne fra dig. Send en mail til [email protected] dk eller sms.
For dig der vil have et islamisk ægteskab tilbyder mamberamotengah.infomuslim. dk islamisk netværk, muslimsk forum, muslimske blogs og speed chat. Her kan du finde din.
Zawaj. dk er det første muslimske ægteskabsbureau i Norden. Formålet er at skabe et alternativ, som gør det muligt for muslimer at finde en kommende partner. dating i danmark muslimsk dating
Begynd et nyt kapitel i dit liv og skab din egen Succeshistorie. Klag over Ekstra Bladet. For hver dating side har vi også fået en ekspert til at skrive en bedømmelse for hver af siderne samt give en overordnet karakter. De her kvinder står ved, at de stadig gerne vil kaldes muslimske, opfatter sig selv som muslimer, dating i danmark muslimsk dating, og så er det nok mere acceptabelt. Men som ikke muslim synes jeg, at selve idéen er fin. Forsiden viser kun billeder af mændene, hvilket bør være indlysende for muslimer, da jeg tror, at det ikke er tilladt at vise billeder af kvinder offentligt. Dette er ikke en datingside.