Hoste og ondt i halsen senior kontakt

hoste og ondt i halsen senior kontakt

Feber, ondt i halsen, ømhed i kroppen. Mange med de Hvis du hoster, er der medicin mod den slags. Kontakt webmaster for denne side.
Hoster du? Løber snottet ud af næsen? Så er du ikke alene. Rigtig mange patienter kontakter lægen med netop disse symptomer, og i de allerfleste tilfælde.
Hvis du har besvær med at trække vejret, skal du kontakte lægen med det samme. Betændelsen kan sidde i bihulerne og halsen fx bihulebetændelse eller Hvis du har feber og det gør ondt i lungerne, når du trækker vejret dybt. Hvis du.

Hoste og ondt i halsen senior kontakt - mellem selve

Copyright © Berlingske Media.. Det kan der være rigtig mange, rigtig gode og rigtig fredelige grunde til. Der er skærende halssmerter, som forværres, når man synker. Tilmeld dig nyhedsbrevet og få løbende information om aktuelle sygdomme m. Hvis du vågner ved, at du fryser, fordi du har svedt i søvne, så vend det lige med din læge. Du cykler, som du plejer, spiser halvsundt, som du plejer. En forkølelse kan være ledsaget af feber og hoste. Kontakt lægen i morgen. Den hyppigste årsag til hoste er forkølelse, men også bronkitis, lungebetændelse og astma kan give hoste. Men hvis det er lidt af et mysterium, og det bliver ved, på trods af hvad du har gjort for at blive lidt friskere, skal du have målt dit hæmoglobin det, der tidligere blev kaldt blodprocent.